Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Blog

Társasjátékok pároknak, 2 fő részére
22
Jan

Mivel közeleg a Valentin nap, összeszedünk pár Társast amit kimondottan élvezetes kettesben játszani. A kétszemélyes játékok persze nem csak Valentin nap alkalmával vehetők elő. Bármikor, ha csak ketten vagytok otthon vagy a gyerek már alszik és nem kell megvárni, míg a jól megszokott csapat újra összeülhet. Sok társasjátékra ráírják, hogy két fős, de a tapasztalatunk alapján nem mindre igaz, hogy ugyanazt az élvezeti értéket nyújtja mint kettőnél több játékos esetén.

Rendezvényekre, csapatépítésre.
17
Jan

A csapatépítő játékok segíthetnek összekovácsolni egy kisebb cég vagy egy egész céges osztály tagjait. Az alábbiakban megnézzük, hogy mi mindenben erősíthetik a csapat együttes munkáját, és felsorolunk jó néhány példát is, amiket akár ki is próbálhatsz kollégáiddal!

 

Miért van szükség egy cégen belül csapatépítő programokra?

A csapatépítő tréningek együttműködésre ösztönzik a munkatársakat a mindennapi munkavégzés során. A problémamegoldást és a döntéshozó képességet is fejlesztik. Mint tudjuk, a munkahelyen rendkívül fontos a kommunikáció. A csapatépítők során a kollégák megismerik egymás személyiségét, vágyait, erősségeit és hiányosságait is, eközben pedig az egymással való kommunikációt is gyakorolhatják. A barátságos légkör külön bónusz, hiszen segít a hatékonyság és a termékeny munkavégzés fokozásában. Mindez annak köszönhető, hogy egy összeszokott csapat egyszerűbben veszi az akadályokat, amik a munka során felmerülhetnek.