Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Locke & Key 1.: Kulcs a zárját - luxuskiadás (képregény)

Locke & Key - Kulcs a zárját 1. (keménytábla, védőborító)
-23%

Locke & Key 1.: Kulcs a zárját - luxuskiadás (képregény)

Joe Hill, a horror nagymester Stephen King fia, a Locke & Key képregénnyel aratta első kiugró sikerét: két Brit Fantasy-díjat és egy Eisner-díjat köszönhet neki. Népszerűségét jól jelzi, hogy a képregény első száma huszonnégy óra leforgása alatt az utolsó példányig elkelt. 2018 nyarán a Netflix megrendelte a legendássá vált Locke & Key alapján készülő sorozat első, tíz részes évadát, amelynek készítésében Joe Hill személyesen is szerepet vállalt.

A Locke-család egy iszonyatos tragédia után kénytelen hazaköltözni felmenőik ódon birtokára a massachusettsi Lovecraftba. Kulcsház azonban nem egy mindennapi otthon: a kastélyszerű, öreg házban hemzsegnek a különös erővel bíró kulcsok és a hozzájuk tartozó ősi kapuk. A vakmerőt, aki átlép rajtuk, a küszöbön túl a teljesen ismeretlen és egy hétköznapi ésszel felfoghatatlan másfajta valóság várja.

Miközben a három testvér, Bode, Tyler és Kinsey a maga módján próbálja feldolgozni a közelmúlt rettenetes eseményeit, felfedezi Kulcsház titkait is. A legsötétebb rejtély azonban még várat magára: a ház alatt, a mélyben egy gyűlölettel teli, kíméletlen lény lakozik, s nem nyughat, amíg szélesre nem tárja a legfélelmetesebb ajtó szárnyait...

A kötet tartalmazza: Locke & Key: Welcome to Lovecraft 1-6, és Locke & Key: Head Games1-6.
Kiadó :
FUMAX KFT
Szerző :
Joe Hill, Gabriel Rodrígez
Borító :
keménytábla, védőborító
Szállítási idő :
2021.08.06
További adatok
8 690 Ft
6 690 Ft
Kezdete: 2021.06.26   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 67 Ft
Adatok
Oldalak száma
320
EAN
9789634700470
Megjelenés éve
2018
Cikkszám
82000224