Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ölégia, avagy Deadpool kinyírja a Marvel-univerzumot és ... (képregény)

Ölégia, avagy Deadpool kinyírja a Marvel-univerzumot és mindenki mást (kemény kötés)

Ölégia, avagy Deadpool kinyírja a Marvel-univerzumot és ... (képregény)

Nem azért öl, mert élvezi, hanem mert így helyes.

A probléma ott kezdődik, amikor Deadpool legyilkolja a Marvel-univerzumot. Ezerszer. De mi indítja ezt a párhuzamos világból származó Wilsont arra, hogy leölje a multiverzum összes jelmezes igazságosztóját és gonosztevőjét? És honnan ered végtelen vérszomja, miért támadja meg gyilkos indulattól fűtve az Ötletverzumot, azaz a legendás irodalmi személyek valóságát? Tudjátok: azt a helyet, ahol szüleink és nagyszüleink kedvenc könyveinek és a mi kötelező olvasmányainknak a főszereplői laknak!

És Deadpool nem ismer tréfát. Nem lassít, nem áll le, amíg egyetlen szuperhős vagy egyetlen klasszikus irodalmi alak is lélegzik szerte a széles multiverzumban.

Hibbant hadjárata során azonban korántsem éri be ennyivel: multiverzális ámokfutása ugyanis egyszerre meglepő, és apokaliptikus irányt vesz, míg végül csak egyvalaki állíthatja meg: a saját univerzumunk közkedvelt Wade Wilsonja, a párhuzamos világok további, kétségbeesett Deadpooljai segítségével. Talán. Elvégre sok jó Deadpool kis helyen is elfér, sok Deadpool sokra megy, valamint sok Deadpool Deadpoolt győz. Vagy épp ellenkezőleg.


Tartalmazza: DEADPOOL KILLS THE MARVEL UNIVERSE 1-4, DEADPOOL KILLUSTRATED 1-4, DEADPOOL KILLS DEADPOOL 1-4
Kiadó :
FUMAX KFT
Szerző :
Cullen Bunn
Borító :
kemény kötés
Szállítási idő :
2021.08.02
További adatok
8 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 87 Ft
Adatok
Oldalak száma
276
EAN
9789634701262
Megjelenés éve
2020
Cikkszám
82000302