Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Star Wars: Han Solo – A birodalmi kadét (képregény)

Star Wars: Han Solo - A birodalmi kadét (kemény kötés)
-23%

Star Wars: Han Solo – A birodalmi kadét (képregény)

Az ifjú Han Solo ismeretlen kalandjai

Vajon képes-e alkalmazkodni a koréliai sikátorok kaotikus labirintusához szokott tolvaj a Birodalmi Flotta rendjéhez és fegyelméhez? Han álma, hogy pilóta lesz, hamar szertefoszlik, amikor rájön, hogy talán még az alapkiképzést sem éli túl. Miután bizonyos viharos események következtében a fogdában tölti az éjszakát, a fiú kap egy utolsó esélyt a pilótaiskolában. De vajon tud-e vele élni? No és ki lehet a titokzatos riválisa? Han életében először vesz részt valódi ütközetben, ám meglehet, hogy a nehezen kiérdemelt eltáv, amit egy kaszinóban tölt, sokkal veszélyesebbnek bizonyul majd...

És a ráadás: a jó, a rossz és a halálos. Eldugott bolygók, kisstílű bűnözőkkel teli kocsmák és végzetes balhék történetei, melyek főszereplője nem más, mint Han törvényen kívüli cimborája, Tobias Beckett.

Ez a képregénygyűjtemény a MARVEL Han Solo: A birodalmi kadét című ötrészes, önálló képregénysorozatát tartalmazza, rádásként pedig a Beckett című történetben bemutatja a legendás űrbanditát, Tobias Beckett-et is.
Kiadó :
Szukits Könyvkiadó
Szerző :
Robbie Thompson, Leonard Kirk
Borító :
kemény kötés
Szállítási idő :
2021.08.02
További adatok
6 490 Ft
4 990 Ft
Kezdete: 2021.06.26   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Adatok
Oldalak száma
160
EAN
9789634976028
Megjelenés éve
2020
Cikkszám
82000504