Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Draconis Memoria: A láng légiója

A láng légiója (kemény kötés)
-23%

Draconis Memoria: A láng légiója

Az ébredő tűz folytatása, a varázslattal és kalandokkal átszőtt Draconis memoria-trilógia második része, A vér éneke New York Times-bestseller szerzőjétől!

A hatalmas Vashajó Kereskedelmi Szindikátus birodalma működtetéséhez és védelméhez évszázadokon keresztül a sárkányok véréből nyert elixírekre és a véráldottak különleges képességeire támaszkodott.

Egy korábban legendának hitt elsöprő erő váratlanul felébredt korokon átívelő álmából, és legmohóbb vágya, hogy az emberek világát egyszer s mindenkorra a lángok martalékává tegye.

Lizanne Lethridge, a Szindikátus titkosügynöke a generációkkal ezelőtt élt Őrült Feltaláló nyomában járva egy olyan kegyetlen börtönvárosba épül be, ahol már minden egyes túlélt nap jelentős eredménynek számít.

Eközben Claydon Torcreek, a lajstromozatlan véráldott és Corrick Hilemore, a Vashajó tengeri kapitánya maroknyi csapatukkal egy, a végtelen déltengeri jégpáncél alá temetett, ősi titok megfejtése után kutat. Rajtuk áll vagy bukik nemcsak a kereskedőbirodalom, hanem az egész emberi civilizáció jövője is.
Kiadó :
FUMAX KFT
Szerző :
Anthony Ryan
Borító :
kemény kötés
Szállítási idő :
2021.04.26
További adatok
5 995 Ft
4 590 Ft
Kezdete: 2021.03.12   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 46 Ft

Adatok

Oldalak száma
607
EAN
9789634700128
Megjelenés éve
2017
Cikkszám
82000119