Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Gears of War: Aspho-mezők

Gears of War (puhatáblás, ragasztókötött)

Gears of War: Aspho-mezők

A nagysikerű Gears of War című videojáték rajongói először nyerhetnek bepillantást a Delta szakasz legkeményebb katonáinak – Marcus Fenixnek, a harcosok harcosának és a rendíthetetlen Dominic Santiagónak – az életébe, és megismerhetik az Inga Háborúk legfontosabb csatájának részletes történetét is.
Gyerekként elválaszthatatlanok voltak, katonaként azonban elszakították őket egymástól. Marcus Fenix és Dominic Santiago – Dom bátyjával, Carlosszal együtt – vállvetve harcoltak az aspho-mezei ütközetben, amely megváltoztatta az Inga Háborúk kimenetét.
Most azonban kitört egy újabb háború, amelyet meg kell vívniuk: a harcot az emberiség túléléséért. Miközben az emberek utolsó erődítménye a Serán a Sáska Horda támadására készül, a múlt árnyai visszatérnek, hogy megkísértsék Domot és Marcust. Egy régi bajtárs felbukkanása egy rég eltemetett, gyötrelmes titok napvilágra kerülésével fenyeget, amelyről Marcus megfogadta, hogy örökre rejtve marad.
Ahogy a COG ostrom alá vett katonái igyekeznek a végsőkig kitartani, hogy megmentsék az emberiséget a kipusztulástól, az Aspho-mezőkön átélt szívszaggató élményeket újra meg kell tapasztalniuk. Marcus és Dom minden csapást képesek elviselni, amit a Sáska Horda rájuk mér, de vajon a barátságuk elég erős lesz-e ahhoz, hogy túlélje az igazságot Carlos Santiagóval kapcsolatban?

Ez a regény egy felnőtteknek szóló videojáték alapján készült.
Kiadó :
Tuan Kiadó
Szerző :
Karen Traviss
Borító :
puhatáblás, ragasztókötött
Szállítási idő :
2021.09.27
További adatok
Előjegyezhető
Adatok
Oldalak száma
333
EAN
9789639940284
Megjelenés éve
2012
Cikkszám
82000151