Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Mass Effect: Megtévesztés

Megtévesztés - Mass Effect (puhatáblás, ragasztókötött)
-23%

Mass Effect: Megtévesztés

Az univerzum ostrom alatt áll. Az érző gépek minden ötvenezredik évben elözönlik a galaxisunkat, hogy learassanak minden szerves létformát. Ők a Kaszások.
Csak két ember, David Anderson admirális és társa, Kahlee Sanders tudják az igazságot és kutatnak reménytelenül megoldás után, hogy megakasszák a ciklust. Noha sikerül megdönthetetlen bizonyítékot találniuk arra, hogy a Kaszások fenyegetése valós, munkájuk közben leleplezik a Cerberus - egy titkos félkatonai szervezet - és vezetője, a Titokzatos Ember terveit. David és Kahlee halálos veszélybe kerül, mert a Cerberus nem hátrál meg, s minden követ megmozgat, hogy megőrizze titkait.
Útközben azonban váratlan szövetségesre bukkannak egy fiatal, különleges erőkkel megáldott lány, Gillian Grayson személyében. A korábban kegyetlen tudományos kísérleteknek alávetett Gillian immár szabad, elkezdi felfedezni és uralni halálos képességeit. Miután megtudja, hogy a Cerberus felelős apja haláláért, Gillian bosszút esküszik a Titokzatos Ember és csoportja ellen, veszélybe sodorva mindazt, amiért David és Kahlee harcol.

A regény a Bioware Mass Effect című, felnőtteknek szóló játéka alapján készült.
Kiadó :
Tuan Kiadó
Szerző :
William C. Dietz
Borító :
puhatáblás, ragasztókötött
Szállítási idő :
2021.08.03
További adatok
3 890 Ft
2 990 Ft
Kezdete: 2021.06.26   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Adatok
Oldalak száma
300
EAN
9789639940321
Megjelenés éve
2012
Cikkszám
82000248