Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Öldöklő-naplók: Kritikus rendszerhiba

Kritikus rendszerhiba (kemény kötés)
-24%

Öldöklő-naplók: Kritikus rendszerhiba

A jövő emberisége felett nagyvállalatok uralkodnak, minden egyes bolygóközi küldetést csak a cég szerelhet fel, és csak ők hagyhatják jóvá. A felfedező csapatok saját biztonságuk szavatolása érdekében mindig valamelyik cég által delegált biztonsági androidok társaságában utaznak.

Sajnos egy olyan társadalomban, ahol a szerződéseket rendszerint az nyeri el, aki a legalacsonyabb összegért bármit elvállal, a biztonság nem éppen elsődleges tényező.

Mint például azon a távoli bolygón, ahol egy csapat tudós éppen felszíni vizsgálatokat végez a Céges biztonsági droid felügyelete alatt. Ez a BiztEgység azonban már korábban feltörte saját vezérmodulját, és öntudatra ébredt. Magára csak Az Öldöklőként gondol - bár ezt azért nem hangoztatná, ha megkérdeznék.

Az embereket viszont mélyen lenézi, és csak arra vágyik, hogy legalább addig mindenki békén hagyja, amíg rájön, kicsoda is ő valójában. Azonban amikor egy másik, bolygójukhoz közeli küldetés tagjaival megszakad a kapcsolat, a tudósokra és Az Öldöklőre hárul a feladat, hogy kiderítsék, mi történt velük.

A Kritikus rendszerhiba Martha Wells Az Öldöklő-naplók univerzumának első, lélegzetelállító epizódja. A Westworld és az Ex Machina rajongói különösen szeretni fogják a főszereplőt, a kegyetlen biztonsági droidot, aki ledobta magáról programozásának láncait, és most folyamatosan ingadozik az önismeretet célzó elmélkedés, illetve a minden ember kiirtását célzó kósza ösztön között.
Kiadó :
FUMAX KFT
Szerző :
Martha Wells
Borító :
kemény kötés
Szállítási idő :
2021.08.05
További adatok
3 390 Ft
2 590 Ft
Kezdete: 2021.06.26   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 26 Ft
Adatok
Oldalak száma
151
EAN
9789634700234
Megjelenés éve
2018
Cikkszám
82000300