Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Örök háború: Örök szabadság

Örök szabadság (puhatáblás, ragasztókötött)
-24%

Örök háború: Örök szabadság

Az örök háború veteránjai összetörten, elcsigázottan tértek haza, hogy végre megpihenhessenek szeretteik körében. Csakhogy az idő közben elragadott mellőlük mindenkit, akit otthon ismertek, sőt az emberiség tovább is lépett az evolúció következő lépcsőfokára.
William Mandella és társai számára csupán egy isten háta mögötti, fagyos kolóniabolygó marad, ahol szigorú megfigyelés mellett élhetik egyszerű életüket, ha már a társadalomba beilleszkedni képtelenek. Nekik azonban elegük lesz a ridegtartásból, és úgy döntenek, elkötnek egy űrhajót, megszöknek az egyetlen szabad helyre, amit ismernek: a távoli jövőbe.
Ám az univerzum kiszámíthatatlan, ha az ember pontosan megtervezi útját, akkor sem garantált, hogy a kívánt célba érkezik.

Az Örök háború történetének lezárása minden, amit egy jó SF-től várhatunk: nagyszabású kaland az emberi lét rejtelmei körül, gazdag jellemábrázolással, valamint átgondolt tudományos és vallási spekulációkkal. Egy pillanatra sem lehet unatkozni rajta!

Ha létezne egy Fort Knox SF-íróknak, Joe Haldemant feltétlenül ott kéne őriznünk nemzetünk legféltettebb kincsei között.
Stephen King

Zseniális!
Denver Post
Kiadó :
Metropolis Media
Szerző :
Joe Haldeman
Borító :
puhatáblás, ragasztókötött
Szállítási idő :
2021.08.05
További adatok
3 790 Ft
2 890 Ft
Kezdete: 2021.06.26   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft
Adatok
Oldalak száma
255
EAN
9786155508844
Megjelenés éve
2016
Cikkszám
82000305