Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Örökség-ciklus 3.: Eragon - Brisingr

Eragon - Brisingr (keménytábla, védőborító)
-23%

Örökség-ciklus 3.: Eragon - Brisingr

Alig néhány hónapja, hogy Eragon kiejtette a "brisingr" szót, amely az ősi nyelven azt jelenti, tűz. Azóta megtanult a szavak segítségével varázslatot alkotni, és számtalan próbával is szembe kellett már néznie. A Birodalom ellen vívott ádáz és véres csatában az Égő Mezőkön, ahol Murtaghgal és Tövissel is megküzdött, sárkányával, Saphirával együtt kis híján odavesztek. Ám a kalandoknak koránt sincs vége - hiszen Eragont számtalan ígéret köti, amelyeknek talán nem is tud eleget tenni.
Eragon megígérte unokatestvérének, Rorannak, hogy segít kiszabadítani Katrinát Galbatorix fogságából. Roran, aki elmenekítette a falubelieket Carvahallból a Birodalom pribékjei elől, időközben rettenthetetlen harcossá vált, kiérdemelve a Vastörő melléknevet a vardenek között, akik szintén Eragonban bíznak - szükségük van erejére és tehetségére, hisz ő az utolsó szabad Sárkánylovas, akinek esélye lehet a félelmetes, velejéig gonosz, hihetetlen mágikus erővel bíró Galbatorix ellen. Eragont szorítja az idő és a rengeteg feladat: még annyi mindent kell megtanulnia a mágiából, meg kell győznie a törpéket, hogy álljanak Nasuada királynő és a vardenek mellé, el kell látogatnia Ellesmérába a tündékhez...
Vajon képes lesz-e ez az egyszerű parasztfiú arra, hogy egyesítse a lázadó erőket, és megdöntse a zsarnok király uralmát?
Hogy hogyan végződik a Birodalom és alattvalói, valamint a törpék, tündék, sárkányok, mágusok sorsa, azt az Örökség-ciklus negyedik kötetéből tudja meg a Kedves Olvasó.
Kiadó :
Európa Könyvkiadó
Szerző :
Christopher Paolini
Borító :
keménytábla, védőborító
Szállítási idő :
2021.08.03
További adatok
6 590 Ft
5 090 Ft
Kezdete: 2021.06.26   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 51 Ft
Adatok
Oldalak száma
752
EAN
9789635041527
Megjelenés éve
2019
Cikkszám
82000308