Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

S.T.A.L.K.E.R.: A duplikátor gyermekei

S.T.A.L.K.E.R. - A duplikátor gyermekei (puhatáblás, ragasztókötött)
-23%

S.T.A.L.K.E.R.: A duplikátor gyermekei

Hat hónap telt el a Halálos Zóna eseményei óta. Pszichnek nyoma veszett, Iván Szivercev pedig, a biológusból lett, botcsinálta kettősügynök még mindig a tiltott területet járja. Nem ő döntött így, a főnöke terveit hajtja végre, de a tápláléklánc alján nem is tehetne mást. Amúgy jó dolga van, katonák védik minden veszélytől, csak egy tisztességes fürdő meg egy jó pofa sör hiányzik neki nagyon.
A főnöknek a duplikátor kell, de az Pszichnél maradt. Szivercev elsődleges feladata az ő előkerítése. Csakhogy másik főnöke is mozgatja a szálakat: Pokatyilov, a maffiózó. És természetesen neki is a duplikátor a szíve vágya. Amikor Szivercev fölfogja, hogy két úr között csak a föld alá kerülhet, kétségbeesetten keresni kezdi a kiutat, úgy képletesen, mint szó szerinti értelemben.
Azután Pszich ugyanolyan titokzatos módon, ahogy eltűnt, előkerül, és összevissza beszél valami felsőbbrendű lényről, aki a mutánsokat irányítja. És nem, ő nem a duplikátort akarja, hanem azokat, akik keresik. Nem feltétlenül élve.

Vlagyimir Vasziljev újabb STALKER-regényében is pörögnek az események, az izgalmak és rejtélyek egyre halmozódnak, a Zóna pedig még mindig halálos. A sorozat rajongói még mélyebbre merülhetnek ebbe a titokzatos világba, amit egy áttekintő bevezető és a szöveget kísérő gazdag jegyzetanyag is segít.

E NÉLKÜL A KÖNYV NÉLKÜL BE NE MERÉSZKEDJ A ZÓNÁBA!
Kiadó :
Metropolis Media
Szerző :
Vlagyimir Vasziljev
Borító :
puhatáblás, ragasztókötött
Szállítási idő :
2021.04.21
További adatok
2 990 Ft
2 290 Ft
Kezdete: 2021.03.12   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 23 Ft

Adatok

Oldalak száma
328
EAN
9786155508295
Megjelenés éve
2015
Cikkszám
82000359