Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Star Wars: Darth Bane: A Kettő Szabálya

A kettő szabálya - Stars Wars - Darth Bane (karton)
-22%

Star Wars: Darth Bane: A Kettő Szabálya

Dart Bane immáron készen áll arra, hogy a gyakorlatban is megvalósítsa elveit. Úgy hiszi, megtalálta a diadalát betetőző, kulcsfontosságú eszközt: egy tanítványt, akinek átadhatja a tudását. Zannah-t - noha nagyon fiatal még - természetes és erős kötelékek fűzik a sötét oldalhoz. A képességei alkalmassá teszik arra, hogy egy napon átvegye az örökséget, és folytassa a mestere által megkezdett hadjáratot, amelynek célja a Jedik megsemmisítése és a Galaxis feletti uralom megszerzése.
Ám van valaki, aki feltette magában, hogy megállítja Darth Bane-t: Johun Othone, a legendás Hoth tábornok padavanja. Noha a többi Jedi nem ért vele egyet, Johun nem tud megszabadulni azon gyanujától, hogy legalább egy Sötét Nagyúr túlélte a háborút.
Mialatt Johun konok elszántsággal keresi mestere gyilkosát, Tannah váratlanul szembekerül múltjának egyik alakjával, és a találkozást követően a sötét múltjának egyik alakjával, és a találkozást követően a sötét oldalba vetett hite meginog. Darth Bane ezalatt egy véletlenül elébe kerülő nyomot követve új tudásra, valamint megdöbbentő hatalomra tesz szert, és ez a hatalom olyan változásokat hoz az életébe, amelyeket korábban elképzelni sem tudott volna.
Kiadó :
Szukits Könyvkiadó
Szerző :
Drew Karpyshyn
Borító :
karton
Szállítási idő :
2021.04.26
További adatok
3 700 Ft
2 890 Ft
Kezdete: 2021.03.12   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft

Adatok

Oldalak száma
314
EAN
9789634972044
Megjelenés éve
2011
Cikkszám
82000474