Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Star Wars: Republic Commando: Tűzharc

Star Wars - Tűzharc (karton)
-22%

Star Wars: Republic Commando: Tűzharc

A Klónháború egyre hevesebben tombol. A Köztársaság győzelme most az elit osztagokon múlik, amelyek a legnehezebb küldetéseket kapják kőkemény katonákon, akik oda mennek, ahová nem mehet senki más, és megteszik azt, amire nem képes senki más

Az Omega-osztag feladata egy víruskutató-laboratórium megsemmisítése egy, a szeparatisták által ellenőrzött bolygón. A négy klónkommandósnak az ellenség közvetlen közelében kell tevékenykednie. A létszámukat és a fegyverzetüket tekintve jelentős hátrányban vannak, mélyen az ellenséges vonalak mögött, ahol nem számíthatnak támogatásra. És megbízható társakra sem számíthatnak, csakis idegenekre. A helyzet tovább romlik, amikor Darman, az osztag robbantási szakértője a leszállás alatt elszakad a társaitól. Noha összetalálkozik egy Jedi padavannal, nem sokáig tartja szerencsésnek magát, mert kiderül, hogy a fiatal lány teljesen tapasztalatlan.
A klónkommandósokra és a Jedire hosszú, veszedelmes utazás vár, ellenséges területen, amelyen hemzsegnek a szeparatista fegyveresek és a gyanakvó helyi lakosok. Egyetlen elhibázott lépés egyenlő a lebukással és a halállal. Ez egy gyakorlatilag öngyilkos küldetés mindenki számára leszámítva a köztársasági kommandósokat.

Karen Traviss Republic Commando regényeiben a Klónok Háborúja véráztatta csatamezőire kalauzolja el az olvasókat és megmutatja milyen életet élnek a Köztársaság elit klónkatonái.
Kiadó :
Szukits Könyvkiadó
Szerző :
Karen Traviss
Borító :
karton
Szállítási idő :
2021.08.05
További adatok
4 890 Ft
3 790 Ft
Kezdete: 2021.06.26   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 38 Ft
Adatok
Oldalak száma
340
EAN
9789634972822
Megjelenés éve
2015
Cikkszám
82000541