Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Star Wars: Távoli csillagok

Star Wars legendák - Távoli csillagok (karton)
-24%

Star Wars: Távoli csillagok

Tízezer éve tanulmányozzuk az Erőt... Küzdünk, hogy a világosság és a sötétség mindig egyensúlyban legyen. De most... most előkerült valami, ami talán mindnyájunkat megsemmisít. Egy férfi. És az álmai.

Lanoree Brockot az ősi Jedaii Rend legnagyobb mesterei ismertetik meg az Erő titkaival. Ám a testvére nem képes érzékelni az Erőt, és mind jobban eltávolodik a Rendtől, ami végül tragédiához vezet.
Lanoree éveken át magányos Őrzőként szolgálja és védi a Tythan­ rendszer békéjét. Váratlanul a Jedaii Tanács elé idézik, ahol tudatják vele, hogy felbukkant egy fanatikus szekta, amelynek tagjai nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint hogy elhagyják az ismert űrt. Ennek érdekében működésbe akarnak hozni egy hiperkaput, méghozzá a rettegett sötét anyag felhasználásával és ezzel az egész rendszert elpusztító katasztrófát idézhetnek elő. Lanoree megdöbben, amikor megtudja, hogy a mesterek miért éppen tőle várják a megoldást. A szekta vezetője, a zseniális és őrült férfi, akit bármi áron meg kell állítania, nem más, mint a fivére, akit rég halottnak hisz és akitől most már neki is félnie kell...

Tim Lebbon regényében a Jedi Rend hajnalába kalauzol el bennünket.
Kiadó :
Szukits Könyvkiadó
Szerző :
Tim Lebbon
Borító :
karton
Szállítási idő :
2021.06.23
További adatok
3 800 Ft
2 890 Ft
Kezdete: 2021.04.28   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft
Adatok
Oldalak száma
320
EAN
9789634973423
Megjelenés éve
2015
Cikkszám
82000550