Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vér és lőpor istenei: A birodalom haragja

A birodalom haragja (kemény kötés)
-22%

Vér és lőpor istenei: A birodalom haragja

A fegyverek szüntelen dörögnek, ha felizzik a birodalom haragja.

Fatrasztában káosz uralkodik. A főváros elesett, a lőpormágus Vlora Flint katonái a határvidék felé masíroznak - félmillió menekült követi őket a biztonság reményében. Csakhogy a háború elől lehetetlen elmenekülni, és az összecsapás vészesen közeleg, akár felkészültek, akár nem.

Michel Bravis egyre több menekülőnek segít felszívódni és elhagyni a fővárost, ám rá kell döbbennie, hogy lassacskán minden oldalról ellenségek veszik körül. Talán pont azoktól az elnyomóktól kell segítséget kérnie, akiknek a hatalma ellen küzd, ezzel azonban nem csak a saját életét tenné kockára.

Ezalatt Ben Styke ezredesre a legyőzhetetlennek hitt sárkányemberek egy különítménye vadászik, míg Őrült lándzsásai minden harcképes embert maguk köré gyűjtenek, hogy a daníz hódítókkal és a fatrasztai hadsereggel versenyt futva elsőként bukkanhassanak az egyik mérhetetlen hatalmú istenkő nyomára.

Azonban korántsem biztos, hogy valóban az kerül a kezükbe, amit keresnek...

Brian McClellan mesteri kézzel vegyíti az epikus csatajeleneteket intrikákkal és cselszövéssel, és építi tovább az utánozhatatlan Lőpormágus világot.
Kiadó :
FUMAX KFT
Szerző :
Brian McClellan
Borító :
kemény kötés
Szállítási idő :
2021.08.04
További adatok
6 690 Ft
5 190 Ft
Kezdete: 2021.06.26   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
Adatok
Oldalak száma
638
EAN
9789634701255
Megjelenés éve
2019
Cikkszám
82000749