Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén Társasjáték

A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén Társasjáték

A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén Társasjáték

Az Utazások Középföldén egy kizárólag kooperatív, fantasy és kaland társasjáték, 1-5 játékos számára. Te és a barátaid J.R.R. Tolkien A Gyűrűk Ura világa hősies karaktereinek szerepeit öltik magukra, akik Középföldét járják, hogy elvetemült ellenségekkel vívjanak csatákat, bátor döntéseket hozzanak, és harcba szálljanak a világot fenyegető gonoszsággal.
Lebilincselő kampányainak elágazó történetvezetésével, összetett mellékküldetéseivel, egyedi térkép generálási rendszerével és rendkívüli újrajátszhatóságával az Utazások Középföldén minden alkalommal újabb meglepetéseket tartogat. A játék egymással összefüggő forgatókönyveit végigjátszva össze kell dolgoznotok, hogy kibogozzátok a rejtélyek szálait, ellenségekkel küzdjetek, és egyre tovább göngyölítsétek a történetet, miközben igyekeztek védelmezni Középföldét a terjedő sötétséggel szemben.
Nagy kaland vár mindazokra, akik eléggé vakmerőek belevágni. Gyűjtsd hát magad köré barátaidat, rakjátok meg a batyuitokat, és próbáljatok szerencsét az Utazások Középföldén játékkal!
Életkor :
14 – 99 -ig
Játékosok száma :
1 – 5
Játékidő :
60 – 120
Besorolás :
Kooperatív társasjátékok felnőtteknek, Történetközpontú társasjátékok, Stratégiai társasjátékok
Szállítási idő :
2021.04.26
További adatok
33 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 333 Ft

Adatok

EAN
9789633950419
Cikkszám
DEL34570