Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Mr. Jack in London Társasjáték

Mr. Jack in London Társasjáték

Mr. Jack in London Társasjáték

Londonban járunk a XVIII. század végén. Az utcákat egy név tartja rettegésben: Jack. A nyomozók egyre közelebb járnak ahhoz, hogy kiderítsék merre jár Mr.Jack, akinek nincs más választása, el kell hagynia a várost.
A Mr. Jack egy kétszemélyes stratégiai nyomozós játék, melyben az egyik játékos Mr. Jack bőrébe bújik, ahogy éppen menekülni próbál a városból, amíg a másik játékos az őt üldöző nyomozóként keresi a városban, és próbálja leszűkíteni a gyanúsítottak számát. Ha Jack kilétére fény derül, a nyomozót játszó játékos nyer. Ha Jack ki tud jutni a városból, vagy nyolc körig meg tudja tartani kilétének titkát, akkor ő nyer.
A játék során a Jacket alakító játékos tudja, hogy melyik gyanúsított rejti a kilétét, amíg a többi gyanúsított a pályán ártatlan. A játékosok a gyanúsítottakat minden körben különböző irányokba mozgathatják. Jack célja az, hogy elvegyüljön a tömegben, mivel az őt irányító játékosnak minden forduló végén informálnia kell a nyomozót, hogy látható-e éppen Jack a városban. A nyomozó igyekszik leszűkíteni a gyanúsítottak körét, hogy végül sarokba szoríthassa Jacket.
Képes vagy félrevezetni az ellenfeled, vagy briliáns nyomozói képességeiddel kideríteni ki Mr. Jack?
Életkor :
9 – 99 -ig
Játékosok száma :
2 – 2
Játékidő :
0 – 30
Besorolás :
Kétfős társasjátékok, Stratégiai társasjátékok
Szállítási idő :
2021.10.04
További adatok
9 790 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 98 Ft
Adatok
EAN
7612577001040
Cikkszám
HUR11863